Registratie

Helaas is het niet meer mogelijk tickets te bestellen voor het Symposium Multidisciplinaire Samenwerking – Mondzorg voor Ouderen. Wilt u op de hoogte gehouden worden van het symposium van 2020 dan kunt u hier uw gegevens achterlaten

Informatie

De registratiebalie is geopend van 13.00 uur tot een half uur na het einde van het programma.

De registratie badges worden uitgegeven bij het inchecken bij de registratiebalie. Deelnemers zonder badge worden niet toegelaten tot het symposium. Indien u op de hoogte gehouden wilt worden van verdere ontwikkelingen met betrekking tot de besproken onderwerpen kunt u uw badge bij verlaten van het symposium achterlaten bij de registratiebalie. U geeft hierbij toestemming aan de organisatie om u door middel van nieuwsbrieven op de hoogte te houden.

De officiële taal van het symposium is Nederlands

De organisatie aanvaard geen verantwoordelijkheid voor ongevallen of schade aan deelnemers of begeleidende personen voor, tijdens of na het symposium. U bent zelf verantwoordelijk voor uw reis- en ziektekostenverzekering. Bij registratie aanvaardt u deze bepaling.

Worden per mail naar het door u opgegeven e-mail adres verzonden. Mocht u uw deelnamecertificaat nog niet hebben ontvangen kunt u dit per e-mail aangeven bij academy@vitadent.nl.

Er kan geen restitutie plaatsvinden na inschrijving

Deelname aan het symposium bedraagt € 240,- per persoon
Indien u boekt vóór 18 oktober 2019 bedraagt de deelname € 200,- per persoon
Deelname voor studenten € 120,- per persoon (let op registratie alleen mogelijk middels studentenmail)
Deelname Tandarts Geriatrie io bedraagt € 180,- per persoon
Ledenkorting nvgd € 200,-

Kan middels Ideal via onze betalingsportal. U ontvangt na registratie en betaling de factuur per email.